O podjetju

Podjetje Smart trade d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1990.

Osnova ideja našega podjetja je individulen pristop in svetovanje pri izbiri vašega najljubšega izdelka. Pri veliki izbiri priznanih blagovnih znamk zato strankam omogočamo prijetno nakupovanje s prijaznim, nevsiljivim pristopom in svetovanjem.

Prva trgovina KIPLING je bila odprta na Starem trgu, v samem središču Ljubljane, leta 1995. Trgovino smo leta 1998 preselili na novo lokacijo v centru mesta na Wolfovo 1. Ker pa je bilo povpraševanje strank, po odprtju nove trgovine v katerem od nakupovalnih središč veliko, smo leta 2008 odprli novo, večjo trgovino Kipling tudi v nakupovalnem sredšču BTC City.

Nenehno na preži za novimi idejami in produkti, smo se leta 2000 odprli trgovino z inovativno blagovno znamko torb, kovčkov in dodatkov MANDARINA DUCK. Najprej na Prečni ulici v Ljubljani, kasneje pa smo združili moči in jih skupaj predstavili na enem mestu, v samem središču Ljubljane, v trgovini BAG’S. Stalno širjenje ponudbe nam omogoča vse večjo prepoznavnost na trgu.

Tako smo ponudbo dopolnili z novo blagovno znamko torb in dodatkov VICTORINOX, produkti BUD (designerskih zbirateljskih račk, ki spremenijo klasičen način življenja v bolj zabavnega in sproščenega) in ameriško blagovno znamko Pura Vida Bracelets – preprostih pisanih zapestnic, ki so ročno izdelane.

“Svet imate na dlani, vse ostalo je v vaši torbi.”

Osebna izkaznica

Sedež: Smart trade d. o. o., Wolfova 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: 01/ 251 10 10
Fax: 01/ 426 32 32
Elektronski naslov: smart.trade@kipling-si.com
Spletna stran: www.bags.si
Osnovna dejavnost: zastopstva blagovnih znamk, maloprodaja in veleprodaja
Leto ustanovitve: 1990
Davčna številka: SI22321789
Matična številka: 5407028

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. vložka 10814500.

© 2018 www.bags.si   |   Spletna trgovina teče na sistemu Shopamine.