Besedna zveza “Pura Vida” označuje čisto življenje. Je utelešenje uživanja življenja in praznovanje sreče. Gre za uživanje življenja s polno paro – je način življenja. Vsaka zapestnica ima svojo barvno kombinacijo, zato je iskanje enake kot iskanje igle v senu. Vsak nakup zapestnice pripomore k zagotavljanju dela lokalnih umetnikov na Costa Rici.

Leta 1884 je švicarski pionir Karl Elsener začel izdelovati nože. V zelo kraatkem času je utrl pot neprimerljivi zgodovini podjetja, ki je danes znano predvsem po originalih švicarskih nožkih oziroma “švicarjih”. Poleg žepnih, gospodinjskih in profesionalnih nožev, podjetje proizvaja tudi ure, potovalno opremo ter še nekatere druge modne dodatke. Vsak izdelek zase je izraz švicarske kakovosti.

KIPLING je nastal leta 1987 v Belgiji, v mestu Antwerpen. Ime je dobil po avtorju knjižne uspešnice Knjiga o džungli. Danes je uveljavljena blagovna znamka, ki v svoji obsežni ponudbi zajema modne, praktične in izredno kvalitetne torbe, potovalni in poslovni program, denarnice in dodatke. Že več kot 20 let osvaja svet tudi s svojo maskoto, majhno popularno opico na vsaki torbi. Kipling je del vsakodnevnega življenja več kot 35 milijonov žensk, iz več kot 60 držav po vsem svetu. Spremlja jih na poti v službo, pri športu, na potovanjih, ali ob večernih druženjih. Kipling torbe so trendovske, kvalitetne in praktične, na voljo po dostopnih cenah. Prav tako je na voljo tudi širok izbor šolskih nahrbtnikov, tako klasičnih kot tudi na koleščkih, torb in peresnic. Na voljo so tako enobarvni kot pisani programi, ki so dovolj vzdržljivi in hkrati lahki, s pametnimi organizacijskimi značilnostmi za vse tiste velike kupe knjig in potrebščin.

Kipling je danes del velike korporacije (VF Corporation), v družbi zvenečih in dobro poznanih znamk kot so Eastpak, Lee, The North Face …

MANDARINA DUCK (mandarina dak); Mandarin kitajska račka, je račka čudovitih barv, na glavi in prsih so peresa zeleno vijolična, na krilih peščena, oči pa so obrobljene z belo in oranžno. Barve se ne prekrivajo ampak so ločene s tankimi belimi, črnimi in pastelno modrimi črtami, ki tvorijo edinstven vzorec. Z velikimi bočnimi peresi, dvignjenimi med plavanjem, je podobna jadrnici, ki nežno drsi po vodni gladini.

Prav to živo pisano perje, ki ga račka menja vsako leto, je obenem navdih in inspiracija MANDARINA DUCK izdelkov vse od leta 1977.

MD je inovativna blagovna znamka, saj ponuja enostavne, kreativne in edinstvene rešitve za ljudi, ki so zahtevni, radovedni, pozitivni in vedno v koraku s časom.

BUD je bil prvič predstavljen leta 2004 v Avstraliji, ko je ustanovitelj podjetja skromni plastični rumeni rački izpopolnil podobo s printom vzorca zebre in račke letno izoblikoval v različne velikosti.

Z originalnim dizajnom BUD prinaša originalne in inovativne produkte s kančkom humorja, ki spremenijo klasičen način življenja v zabavnejšega in ga popestrijo z novimi, boljšimi in bolj zabavnimi produkti.

Od dišečih gumijastih račk, klasičnih designerskih račk, obeskov za ključe do produktov za kopel so Bud-ove inovativne kolekcije cenovno dostopne, vpadljive in zabavne.

Račke so razdeljene v različne kategorije (Luxury ducks, Mini Ducks, Mini ducks- set of 3, Keyring ducks, Big ducks…vsaka pa s svojo podobo, imenom in dizajnom navduši in razveseli. Naredi preizkus! No smile? No good!

© 2018 www.bags.si   |   Spletna trgovina teče na sistemu Shopamine.